09 JANUARY 2020
Ζυμαρικά με ντομάτα, μανιτάρια, ρόκα & λάδι τρούφας
ΥΛΙΚΑ
100 γρ ντοματίνια
150 γρ μανιτάρια πλευρώτους
150 γρ μανιτάρια λευκά
100 γρ ρόκα
1 κρεμμύδι
20 ml λευκό κρασί
20 ml λάδι τρούφας
500 γρ σπαγγέτι με αυγό
50 ml ελαιόλαδο
0 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει και στη συνέχεια βράζουμε τα ζυμαρικά.
2
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες, τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
3
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα ντοματίνια.
5
Σβήνουμε με λευκό κρασί.
6
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τη ρόκα και ανακατεύουμε.
7
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και στο τέλος λάδι τρούφας.