19 JUNE 2024
Σπιτική Καρπουζάδα
ΥΛΙΚΑ
8 φλ. κύβοι καρπουζιού, χωρίς τα κουκούτσια
4 κ.σ. χυμός λάιμ
1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1/2 κ.γ. μέλι
ανθρακούχο νερό
φρέσκος δυόσμος για το γαρνίρισμα
10 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ρίχνετε τα κυβάκια καρπουζιού μέσα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε, μέχρι να πολτοποιηθούν εντελώς.
2
Σουρώνετε το χυμό μέσα σε ένα μπολ.
3
Μεταφέρετε σε μια κανάτα και ανακατεύετε το χυμό λάιμ, το τζίντζερ και το μέλι. Σερβίρετε με ανθρακούχο νερό και γαρνίρετε με φρέσκο δυόσμο.
4
Η σπιτική σας καρπουζάδα είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!