ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

19 JULY 2019

Χοιρινά μπριζολάκια με ροδάκινο και καρύδια

ΥΛΙΚΑ

4 χοιρινά μπριζολάκια

αλάτι και πιπέρι

2 κ.σ. βούτυρο

1 ροδάκινο, κομμένο σε φέτες

65 γρ καρύδια, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. δεντρολίβανο

1 κ.γ. θυμάρι

2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

20 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
391kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Πασπαλίζετε τα μπριζολάκια με αλάτι και πιπέρι και από τις δύο πλευρές.

2

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τις φέτες ροδάκινου και ψήνετε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς καφέ χρώμα και από τις δύο πλευρές, περίπου 2 λεπτά.

3

Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα αφήνετε σε ένα πιάτο.

4

Στο ίδιο τηγάνι τοποθετείτε τα μπριζολάκια και τα τηγανίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 5 λεπτά.

5

Ρίχνετε τα καρύδια, το δεντρολίβανο, το θυμάρι και τις φέτες ροδάκινου πάνω στα μπριζολάκια.

6

Πασπαλίζετε με την ζάχαρη και ψήνετε για 3-4 λεπτά ακόμα. Σερβίρετε αμέσως.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!