19 JULY 2019
Χοιρινά μπριζολάκια με ροδάκινο και καρύδια
ΥΛΙΚΑ
20 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
391kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Πασπαλίζετε τα μπριζολάκια με αλάτι και πιπέρι και από τις δύο πλευρές.
2
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τις φέτες ροδάκινου και ψήνετε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς καφέ χρώμα και από τις δύο πλευρές, περίπου 2 λεπτά.
3
Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα αφήνετε σε ένα πιάτο.
4
Στο ίδιο τηγάνι τοποθετείτε τα μπριζολάκια και τα τηγανίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 5 λεπτά.
5
Ρίχνετε τα καρύδια, το δεντρολίβανο, το θυμάρι και τις φέτες ροδάκινου πάνω στα μπριζολάκια.
6
Πασπαλίζετε με την ζάχαρη και ψήνετε για 3-4 λεπτά ακόμα. Σερβίρετε αμέσως.