ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

13 DECEMBER 2023

Watermelon Tacos

ΥΛΙΚΑ

Για το κοτόπουλο 

1 κιλό στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα

50ml ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.γλ. κύμινο

1 κ.γλ. τσίλι σε σκόνη

χυμός από 1 λάιμ

αλάτι

πιπέρι

 

Για το καρπούζι 

500γρ. καρπούζι, κομμένο σε κύβους

100γρ. ροδάκινο, κομμένο σε κύβους

60γρ. κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

60γρ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

50γρ. φρέσκο κόλιανδρο

Χυμός από 1 λάιμ

αλάτι

πιπέρι

 

Για το σερβίρισμα

Τορτίγιες

Φύλλα φρέσκου κόλιανδρου για γαρνίρισμα

55 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το κύμινο, τη σκόνη τσίλι, το αλάτι, το πιπέρι και το χυμό λάιμ.

2

Βάζουμε τα στήθη κοτόπουλου στο ψυγείο και τα αφήνουμε εκεί για 30 λεπτά.

3

Στη συνέχεια τα ψήνουμε στο γκριλ. Μόλις ψηθούν τα κόβουμε σε λωρίδες.

4

Σε ένα μπολ βάζουμε το καρπούζι, το ροδάκινο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε απαλά τα υλικά μέχρι να ενωθούν καλά.

5

Ζεσταίνουμε λίγο τις τορτίγιες και προσθέτουμε από πάνω το ψημένο κοτόπουλο.

6

Στρώνουμε απαλά πάνω από το κοτόπουλο τα κομματάκια καρπουζιού μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!