20 APRIL 2019
Σορμπέ Φράουλας με Μέντα
ΥΛΙΚΑ
190 ΛΕΠΤΑ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
191kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Τοποθετήστε 200 γρ. φράουλες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση, 75 γρ. άχνη ζάχαρη, ½ λεμόνι στυμένο και 6 ψιλοκομμένα φύλλα μέντας στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2
Αδειάστε το μείγμα σε ένα σκεύος, τοποθετήστε στην κατάψυξη και αφήστε το να παγώσει για 3 ώρες. Κάθε μια ώρα, το βγάζετε από την κατάψυξη, με ένα πιρούνι σπάτε τον πάγο που έχει δημιουργηθεί και επανατοποθετείτε στην κατάψυξη.
3
Πριν το σερβίρισμα, αφήνετε για 10’ στο ψυγείο ώστε να είναι πιο απαλό.