ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

11 OCTOBER 2021

Σολομός γεμιστός με κρέμα σπανάκι

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα σολομού

½ κεσεδάκι απαλό τυρί κρέμα

½ κ. τριμμένη μοτσαρέλα

½ κ. σπανάκι

¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου

1 πρέζα πάπρικα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. βούτυρο

χυμός από ½ λεμόνι

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι

25 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 3
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Πασπαλίστε το σολομό με αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμίξτε την κρέμα τυριού, τη μοτσαρέλα, το σπανάκι, τη σκόνη σκόρδου και την πάπρικα.

2

Με ένα μαχαίρι, φιλετάρετε κάθε κομμάτι σολομού, ώστε να δημιουργηθεί μια “φωλιά” και γεμίστε τον με το μίγμα της κρέμας τυριού.

3

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ρίξτε το λάδι και βάλτε τη σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κομμάτια σολομού, ψήστε για περίπου 6 λεπτά και έπειτα γυρίστε τα από την άλλη πλευρά. Προσθέστε το βούτυρο και το χυμό λεμονιού και ψήστε για άλλα 6 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί μια τραγανή κρούστα.

4

Σερβίρετε το σολομό, ζεστό.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!