ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

14 JULY 2018

Σαλάτα με πεπόνι & προσούτο

ΥΛΙΚΑ

Υλικά Σαλάτας

2 κούπες φρέσκια ρόκα ή κάποιο άλλο πράσινο λαχανικό της επιλογής σας

1 πεπόνι cantaloupe, κομμένο σε φέτες μισοφέγγαρου ή σε κύβους

1 πεπόνι honeydew, σε κύβους

225γρ. συσκευασία με μικρές μπάλες μοτσαρέλα

15-20 φέτες προσούτο

1 αβοκάντο, σε φέτες

¼ κούπας φύλλα μέντας, λεπτά κομμένα

 

Σως Βινεγκρέτ

¼ κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

3 κ.σ. μηλόξυδο

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

½ κ.γ. μουστάρδα ντιζόν

1 κ.γ. ψιλοκομμένη μέντα

1/8 κ.γ. θαλασσινό αλάτι

1/8 κ.σ. μαύρο πιπέρι

1 κρεμμύδι, εξαιρετικά ψιλοκομμένο (στο μπλέντερ)

20 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί τα συστατικά για τη σως. Δοκιμάστε και προσθέστε έξτρα ποσότητα συστατικών ανάλογα με την ένταση της γεύσης που θα θέλατε να δώσετε.

2

«Χτίστε» τη σαλάτα με τα υλικά της σε ένα μεγάλο πιάτο σερβιρίσματος.

3

Ραντίστε τη σως πάνω από τη σαλάτα και τοποθετήστε στο πλάι την υπόλοιπη σως για όποιον θέλει να συμπληρώσει.

4

***Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φέτα αντί για μοτσαρέλα.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!