08 APRIL 2020
Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και χόρτα τσιγαριαστά
ΥΛΙΚΑ
0 ΛΕΠΤΑ
0 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 0
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια σε άφθονο νερό.
2
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα βράζουμε τα χόρτα.
3
Αφότου βράσουν και τα φασόλια και τα χόρτα τα σουρώνουμε και τα παγώνουμε.
4
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο κρεμμύδι ξερό και κρεμμύδι φρέσκο. Προσθέτουμε τα χόρτα, αλάτι και πιπέρι. Τα σοτάρουμε ελαφρώς.
5
Σε μια ανοξείδωτη λεκάνη μαρινάρουμε τα βρασμένα φασόλια με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό.
6
Σερβίρουμε τα μαυρομάτικα φασόλια μαζί με τα τσιγαριαστά χόρτα.