02 JANUARY 2024
Σαλάτα με λάχανο, ρόδι και παρμεζάνα
ΥΛΙΚΑ
25 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μέχρι να ενωθούν.
2
Προσθέτετε το λάχανο και ανακατεύετε μέχρι να επικαλυφθούν εντελώς.
3
Το αφήνετε για τουλάχιστον 20 λεπτά και έως και 4 ώρες πριν το σερβίρετε, ανακατεύοντας περιστασιακά.
4
Προσθέτετε τα αμύγδαλα και τους σπόρους ροδιού και γαρνίρετε με την τριμμένη παρμεζάνα πριν σερβίρετε.