ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

21 FEBRUARY 2023

Σαλάτα με Γαρίδες και Αβοκάντο

ΥΛΙΚΑ

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. χυμό λεμόνι

400γρ. γαρίδες, καθαρισμένες

αλάτι

πιπέρι

1 μαρούλι ελληνικό, κομμένο

10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

½ πιπεριά καυτερή, κομμένη σε λεπτές φέτες

Για το ντρεσάρισμα της σαλάτας

4 κ.σ. χυμό λεμονιού

4 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ. γλ. πάπρικα

20 ΛΕΠΤΑ
3 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Μαρινάρουμε τις γαρίδες με αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού.

2

Σε ένα τηγάνι, βάζουμε 3 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε, τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

3

Σε ένα μπολ βάζουμε το μαρούλι, τα ντοματίνια, το αβοκάντο, τον κόλιανδρο και τις καυτερές πιπεριές.

4

Προσθέτουμε από πάνω τις σοταρισμένες γαρίδες και περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο. Γαρνίρουμε με πάπρικα.

5

Το φαγητό σας είναι έτοιμο! Καλή όρεξη και Καλή Σαρακοστή!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!