31 MARCH 2020
Ρύζι με γαρίδες και κόκκινη πιπεριά καυτερή
ΥΛΙΚΑ
200γρ. γαρίδες Νο1
3 κ.σ. κόκκινη πιπεριά (φλογερή πιπεριά)
½ κρεμμύδι ξερό
200γρ. ρύζι καρολίνα
80ml κρασί λευκό
50ml ελαιόλαδο
500ml νερό
0 ΛΕΠΤΑ
0 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 0
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
2
Τις αφαιρούμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
3
Αφότου μαλακώσει το κρεμμύδι προσθέτουμε το ρύζι και στη συνέχεια σβήνουμε με το λευκό κρασί.
4
Προσθέτουμε τον πολτό της καυτερής πιπεριάς και στη συνέχεια το νερό.
5
Αφήνουμε να βράσει το ρύζι προσθέτοντας επιπλέον νερό αν χρειάζεται.
6
Στο τέλος βάζουμε τις γαρίδες στο ρύζι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.