ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

19 JUNE 2023

Ψητός Μπακαλιάρος με Μυρωδικά

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα μπακαλιάρου, περίπου 2-2,5 εκ.

1 φλ. ντοματίνια cherry, κομμένα στα 2

1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο

1 1/2 κ.γ. θυμάρι

2 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι

25 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C και παράλληλα τοποθετείτε τα φιλέτα μπακαλιάρου πάνω σε χαρτοπετσέτα, για να απομακρυνθούν τα υγρά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.

2

Σε ένα ταψάκι, περίπου 20x30, ρίχνετε το λάδι, τα ντοματίνια, τις φέτες λεμονιού, το σκόρδο και το θυμάρι και ανακατεύετε ελαφρώς για να μοιραστούν ομοιόμορφα στο ταψί. Τοποθετείτε τα φιλέτα μπακαλιάρου στο ταψί.

3

Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 15-20 λεπτά, ανάλογα με το πάχος του φιλέτου.

4

Σερβίρετε και γαρνίρετε με μαϊντανό, χυμό λεμονιού και το ζουμάκι που έχει μείνει στο ταψί. Δοκιμάζετε και προσθέτετε λίγο αλάτι ή πιπέρι, αν χρειάζεται.

5

Ο μπακαλιάρος σας είναι έτοιμος. Καλή όρεξη!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!