ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

09 JANUARY 2020

Πιατέλα Ορεκτικών

ΥΛΙΚΑ

Πεπόνι
Προσούτο
Τυρί φέτα
Ντοματίνια
Κριθαρένια παξιμάδια
Ελιές
Ψωμί του τοστ
Αβοκάντο
Λεμόνι
Κασέρι
Κριτσίνια

0 ΛΕΠΤΑ
0 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Καθαρίζουμε και κόβουμε το πεπόνι με το παριζιέν.

2

Τυλίγουμε το μπαλάκι πεπονιού με το προσούτο.

3

Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε στρογγυλές φέτες και το ψήνουμε ελαφρώς στο τηγάνι.

4

Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά κυβάκια, κόβουμε τις ντομάτες μικρό καρέ.

5

Ανακατεύουμε το αβοκάντο με τις ντομάτες και προσθέτουμε χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.

6

Προσθέτουμε με ένα κουταλάκι λίγο από το μείγμα πάνω στο κροστίνι.

7

Κόβουμε τη ντομάτα καρεδάκι, προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη και βάζουμε το μείγμα πάνω από το ντακάκι μαζί με τριμμένη φέτα.

8

Κόβουμε το κασέρι σε μικρά τετραγωνάκια και το περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια μαζί με τα ντοματίνια.

9

Βάζουμε τα ορεκτικά σε μία πιατέλα μαζί με τις ελιές και τα κριτσίνια.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!