09 JANUARY 2020
Πιατέλα Ορεκτικών
ΥΛΙΚΑ
Πεπόνι
Προσούτο
Τυρί φέτα
Ντοματίνια
Κριθαρένια παξιμάδια
Ελιές
Ψωμί του τοστ
Αβοκάντο
Λεμόνι
Κασέρι
Κριτσίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε το πεπόνι με το παριζιέν.
Τυλίγουμε το μπαλάκι πεπονιού με το προσούτο.
Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε στρογγυλές φέτες και το ψήνουμε ελαφρώς στο τηγάνι.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά κυβάκια, κόβουμε τις ντομάτες μικρό καρέ.
Ανακατεύουμε το αβοκάντο με τις ντομάτες και προσθέτουμε χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε με ένα κουταλάκι λίγο από το μείγμα πάνω στο κροστίνι.
Κόβουμε τη ντομάτα καρεδάκι, προσθέτουμε αλάτι, ρίγανη και βάζουμε το μείγμα πάνω από το ντακάκι μαζί με τριμμένη φέτα.
Κόβουμε το κασέρι σε μικρά τετραγωνάκια και το περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια μαζί με τα ντοματίνια.
Βάζουμε τα ορεκτικά σε μία πιατέλα μαζί με τις ελιές και τα κριτσίνια.