ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

27 JULY 2023

Πατατοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ

10 μέτριες πατάτες

1/2 φλ. αλάτι

4 αβγά

1 φλ. μαγιονέζα

1/4 φλ. τουρσί της αρεσκείας σας

3 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια

1/2 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1/2 φρέσκο κρεμμύδι

πάπρικα

 

90 ΛΕΠΤΑ
10 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 3
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, καλύπτετε τις πατάτες με νερό και τις βράζετε μαζί με το αλάτι, για περίπου 20 λεπτά.

2

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βράζετε τα αβγά για 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα, τα μεταφέρετε σε ένα μπολ με κρύο νερό, για 1 λεπτό.

3

Τα ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το ασπράδι. Αφαιρείτε τον κρόκο και τον τοποθετείτε σε ένα άλλο μπολ.

4

Με ένα πηρούνι, λιώνετε τον κρόκο. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, το τουρσί, τις μουστάρδες και 1-2 κουταλάκια αλάτι. Ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε την κόκκινη πιπεριά και τα κρεμμύδια.

5

Μόλις βγάλετε τις πατάτες, τις στεγνώνετε και τις αφήνετε να κρυώσουν. Τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε κομματάκια 2 εκατοστών. Προσθέτετε το dressing και τα σπράδια. Καλύπτετε την πατατοσαλάτα και τη βάζετε στο ψυγείο για να κρυώσει, για τουλάχιστον 1 ώρα.

6

Γαρνίρετε με πάπρικα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε πιπέρι αντί για πάπρικα.

7

Η πατατοσαλάτα σας είναι έτοιμη. Καλή όρεξη!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!