ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

14 NOVEMBER 2022

Pasta με μπρόκολο και τυριά

ΥΛΙΚΑ

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο

500 γρ. στριφτάρια

1 μεσαίο μπρόκολο, κομμένο σε άνθη

2 φλ. κρέμα γάλακτος

2 φλ. cheddar, τριμμένο

1/2 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη

3 1/2 φλ. νερό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι

πρέζα από flakes καυτής πιπεριάς

45 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι, σε μέτρια θερμοκρασία. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 5 λεπτά.

2

Προσθέτετε το σκόρδο και το σοτάρετε για 1 λεπτό, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του.

3

Ρίχνετε τα στριφτάρια και το μπρόκολο και προσθέτετε το νερό και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε καλά.

4

Ραντίζετε με αλάτι, πιπέρι και flakes καυτερής πιπεριάς και σκεπάζετε. Μόλις πάρει την πρώτη βράση, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και αφήνετε να σιγοβράσει, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι η pasta να γίνει al dente, για περίπου 12 λεπτά.

5

Προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν.

6

Το φαγητό είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!