22 MARCH 2024
Μύδια Σαγανάκι με Μουστάρδα
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. μύδια, μόνο το ψαχνό μέρος
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
3/4 φλ. μαϊντανό
1 1/2 φλ. φέτα, σε κυβάκια
1 φλ. λευκό κρασί, ξηρό
2 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
1/3 φλ. ελαιόλαδο
20 ΛΕΠΤΑ
5 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε το σκόρδο και τις πιπεριές και σβήνετε με το κρασί.
2
Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τη μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά, ώστε να δημιουργηθεί μια σάλτσα.
3
Προσθέτετε τη φέτα, το μαϊντανό και τα μύδια. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και αφαιρείτε από τη φωτιά.
4
Τα μύδια σας είναι έτοιμα. Καλή όρεξη.