ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

22 MARCH 2024

Μύδια Σαγανάκι με Μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. μύδια, μόνο το ψαχνό μέρος

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια

3/4 φλ. μαϊντανό

1 1/2 φλ. φέτα, σε κυβάκια

1 φλ. λευκό κρασί, ξηρό

2 σκελίδες σκόρδο

4 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

1/3 φλ. ελαιόλαδο

20 ΛΕΠΤΑ
5 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε το σκόρδο και τις πιπεριές και σβήνετε με το κρασί.

2

Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τη μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά, ώστε να δημιουργηθεί μια σάλτσα.

3

Προσθέτετε τη φέτα, το μαϊντανό και τα μύδια. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και αφαιρείτε από τη φωτιά.

4

Τα μύδια σας είναι έτοιμα. Καλή όρεξη.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!