ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

25 NOVEMBER 2020

Μελιτζάνες γεμιστές με φέτα και ρόδι

ΥΛΙΚΑ

2 μελιτζάνες

6 σκελίδες σκόρδου

8 κ.σ. ελαιόλαδο

1 ρόδι

2 κ.σ. Σως ροδιού

100γρ φέτα

4 κ.σ. μέντα

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

αλάτι

60 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Ρυθμίστε το φούρνο στους 200°C.

2

Κόψτε τις μελιτζάνες στη μέση και τοποθετήστε τις με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω σε ένα ταψί μαζί με τις σκελίδες σκόρδου.

3

Αλείψτε τις μελιτζάνες με ελαιόλαδο, καρυκεύστε με λίγο αλάτι και ψήστε για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν.Αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε σε ένα μπολ χωρίς να σκίσετε το δέρμα.

4

Αφαιρέστε τις σκελίδες σκόρδου και έπειτα σπάστε το ρόδι και πετάξτε τους σπόρους πάνω στις μελιτζάνες, λίγο αλάτι και πιπέρι, τη σως ροδιού και τα φύλλα μέντας.

5

Στη συνέχεια θρυμματίζετε το τυρί φέτα και το ρίχνετε στην κορυφή, μαζί με μερικούς σπόρους ροδιού και λίγο περισσότερη μέντα. Σερβίρετε.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!