ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

25 NOVEMBER 2019

Λιγκουίνι με κουρκουμά σε σάλτσα από κίτρινη κολοκύθα

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία Λιγκουίνι με κουρκουμά (500γρ)
500 γρ κρέμα γάλακτος
400 γρ κίτρινη κολοκύθα (βρασμένη)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. κάρυ
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
15 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Βράζουμε τα Λιγκουίνι με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο για 5 λεπτά.

3

Στη συνέχεια ρίχνουμε την βρασμένη κολοκύθα και αρχίζουμε να την λιώνουμε ελαφρώς με το πιρούνι.

4

Την αφήνουμε 5 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με τα μπαχαρικά μας.

5

Ψήνουμε την σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

6

Όταν είναι έτοιμη ανακατεύουμε σε ένα τηγάνι τη σάλτσα με τα Λιγκουίνι μέχρι να δέσουν όλα μεταξύ τους.

7

‌Απολαύστε τα ζεστά και με μπόλικη παρμεζάνα από πάνω.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!