02 DECEMBER 2019
Κρεπολέτα με λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πράσινη πιπεριά
1/2 κίτρινη πιπεριά
1/2 μελιτζάνα
1/2 κολοκυθάκι
1/2 κρεμμύδι ξερό
12 αυγά
100 ml γάλα
100 γρ αλεύρι
300 γρ μοτσαρέλα
0 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτές λωρίδες.
2
Σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, ανακατεύουμε και περνάμε από σίτα.
3
Σε ένα τηγάνι κρέπας βάζουμε λάδι και περιχύνουμε το μείγμα αυγού. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε χαμηλή θερμοκρασία.
4
Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε τα λαχανικά με λίγο ελαιόλαδο.
5
Τρίβουμε το τυρί.
6
Γεμίζουμε την κρεπολέτα με τα λαχανικά και το τυρί.
7
Τυλίγουμε την κρεπολέτα και προσθέτουμε από πάνω τυρί τριμμένο.
8
Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 170°C.