ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

18 OCTOBER 2022

Καροτόσουπα με τζίντζερ και πράσο

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

700 γρ. καρότο, κομμένο σε φέτες

2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, θρυμματισμένο

1 πράσο, ψιλοκομμένο

4 φλ. ζωμό κοτόπουλου

2 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

50 ΛΕΠΤΑ
5 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 3
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε για περίπου 8 λεπτά.

2

Προσθέτετε τα καρότα, το τζίντζερ και το πράσο, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και ανακατεύετε για περίπου 10 λεπτά.

3

Προσθέτετε το ζωμό και ανεβάζεται και πάλι τη θερμοκρασία σε μέτρια φωτιά. Σιγοβράζετε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

4

Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μούλτι και το ανακατεύετε. Αν δεν χωράει ολόκληρο, το ανακατεύετε σε δόσεις. Εναλλακτικά, αν έχετε ραβδομπλέντερ, ανακατεύετε με αυτό. Ρίχνετε αλάτι και σερβίρετε.

5

Η σούπα σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για περίπου 5 ημέρες ή στην κατάψυξη, για περίπου 6 μήνες.

6

Καλή απόλαυση!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!