ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

06 AUGUST 2019

Γκασπάτσο με πεπόνι

ΥΛΙΚΑ

7 κιλά πεπόνι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

2 κούπες ντοματίνια

3 σκελίδες σκόρδο

3 ½ κ.σ. μηλόξυδο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν

4 φέτες προσούτο

1 μικρό αγγούρι, καθαρισμένο

3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

αλάτι και μαύρο πιπέρι

0 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
239kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Τοποθετήστε το πεπόνι, τις ντομάτες και το σκόρδο στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.

2

Προσθέστε το μηλόξυδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι καγιέν, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.

3

Χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

4

Σκεπάστε με ένα καπάκι ή μια πετσέτα και τοποθετήστε στο ψυγείο.

5

Τοποθετήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το προσούτο και ψήστε για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να γίνει τραγανό.

6

Βάζετε το γκασπάτσο σε μπολάκια και γαρνίρετε με το αγγούρι, το προσούτο και το κρεμμύδι.

7

Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και σερβίρετε.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!